مدیر کارخانه آرد کرمان:گندم ایران برای تولید ماکارانی مطلوب است

مدیر داخلی کارخانه آرد دانهسایان کرمان گفت: گندمهای داخلی برای کارخانجات نشاسته و ماکارانی بسیار خوب هستند، چون مغز دارند.
ناصر حسینی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرمان اظهار داشت: کارخانه آرد دانهسایان کرمان ۱۴ سال است که در زمینه تولید آرد فعال بوده و پنج رقم آرد را تولید میکند.
وی با اشاره به مشغول بودن ۴۰ نفر در این واحد تولیدی افزود: تمام بخشهای کارخانه مکانیزه بوده و با تنظیم دستگاهها در استاندارد مورد نیاز عملیات تبدیل گندم به آرد انجام میشود.
حسینی با تشریح مراحل بوجاری و سایش گندم در این کارخانه بیان داشت: گندمی که از سیلوهای کرمان و یا دیگر استانها به کارخانه وارد میشود به صورت جداگانه درون حفرههایی ریخته و ذخیره میشود. با عبور گندم از الکها و دستگاههای بوجاری، ضایعات و خاک آن گرفته میشود.
مدیر داخلی کارخانه آرد دانه سایان کرمان گفت: یک مرحله بوجاری اولیه و طی دو مرحله جداسازی نهایی بر روی گندم انجام میشود.گندمهای داخلی برای کارخانجات نشاسته و ماکارانی بسیار خوب هستند، چون مغز دارند.
وی به عدم کیفیت گندم کشت شده در نقاط مختلف کشور اشاره کرد و بیان داشت: به دلیل پایین بودن کیفیت گندم ایران، مجبور هستیم آن را با محصول وارداتی از کشور آلمان مخلوط کنیم.
حسینی تصریح کرد: آرد تولید شده در کارخانه دانهسایان ترکیبی از گندم مناطق مختلف کشور و گندم آلمانی است.
وی با اشاره به تولید ۳۰۰ تن آرد در این کارخانه به صورت روزانه بیان داشت: در مرحله آخر تولید آرد، براساس سفارش مشتری، آرد مورد نیاز اعم از آرد خبازی، شیرینیپزی و سایر انواع این محصول در کیسههای مختلف و به صورت کاملاً بهداشتی بستهبندی میشود.
وی عنوان کرد: تولید این کارخانه در ۲۴ ساعت بین ۲۰۰ تا ۲۲۰ تن آرد است و این آرد تولید شده فقط در استان کرمان مصرف میشود و این کارخانه از سال ۷۷ افتتاح شده و ظرفیت ابتدایی کارخانه در ۲۴ ساعت حدود ۱۸۰ تا ۲۰۰ تن بوده است.
حسینی گفت: اگر بانکها به ما تسهیلات دهند یک خط تولید دیگر راهاندازی میکنیم.